25.3.2010

Mallikappaleiden lahjoitusviikot Facebookissa

Kyselimme Facebook-sivuillamme josko löytyisi sopivia kohteita jonne voisimme lähettää vanhat mallikappaleemme, esim koululaisten rahankeräysten arpajaisvoitoiksi. Saimme monta hyvää ehdotusta, kiitos niistä! Kuten Facebook sivulla kerroimme, valitettavasti kaikkiin ehdotettuhin tarkoituksiin ei mitenkään riitä lähetettävää (77 pyyntöä tähän mennessä).

Pääsosa tuotteista on aika lailla pientä, mutta toivottavasti siitä on kuitenkin jotain hyötyä rahankeruussa. Nyt kun inventaario alkaa olla valmis (joitain palautuksia odotamme vielä), niin voin paljastaa mitä täältä on lähdössä: juomapulloja, usb laturia, kaulanauhaa, pc salkkua, veitsisettiä, radioa, monitoimityökalua, pikeetä, t-paitaa, merimieskassia, ekokassia, konferenssisalkkua, allekirjoituskynää, konferenssisalkkua...

Näistä on tarkoitus rakentaa settejä joissa pieni määrä tavaraa kussakin. Toivomme että tavaraa riittää noin 20 settiin. Vastaanottajat arvomme ilmoittautuneiden joukosta jolloin noin joka neljännelle riittäisi tavaraa.

Tavoitteena on että olisimme saaneet kaikki tuotteet paketteihin ja postiin noin viikon-kahden sisällä.

Tämän postitusrumban jälkeen hengähdämme hetkeksi, mutta tilaisuuden tullen lähetämme taas lisää saman kanavan kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita mielipiteesi tähän.